Over ons - Fysiotherapie Visser
148
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-148,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Over ons

Use it, or lose it

Wij streven ernaar om (top)sporters en mensen met blessures zo goed mogelijk te helpen. Dit doen wij door ons naast de algemene fysiotherapie toe te spitsen op een optimale begeleiding. Op die manier kan men het sporten of het dagelijks leven zo snel mogelijk weer oppakken.

Werkwijze

Intake

Om een indruk te krijgen van uw klachten informeren wij naar uw persoonlijke gegevens en zullen we uitgebreid in gaan op de huidige klachten en eventueel eerder doorgemaakte blessures of ziektes. Vervolgens zullen we aan de hand van die informatie het lichamelijke onderzoek uitvoeren. Aan de hand van die gegevens wordt de diagnose gesteld en bespreken we samen met u de uitkomst van het onderzoek en de bijpassende behandeling.

Vergoedingen

De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Als u een aanvullende verzekering hebt zal dit rechtstreeks gedeclareerd worden bij de zorgverzekering. Bent u niet aanvullend verzekerd krijgt u van ons een rekening. Sommige indicaties worden vergoed uit de basisverzekering. Wij kunnen u hierover uitgebreid informeren. Bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzeggen, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie

Sinds 1 januari 2006 hebben patiënten geen verwijsbriefje van de huisarts of specialist meer nodig voor fysiotherapie. De behandelingen worden door de verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed, afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

Onze therapeuten

Fysio_Visser_021

Fysiotherapie, Manuele therapie, Medical taping, Sportfysiotherapie, Medisch trainen, Dry needling, Echografie

Marco Visser

In 2014 heeft Marco zijn praktijk gevestigd in Joure en in september 2020 volgt de verhuizing naar een geheel eigen pand in de Midstraat. Het nieuwe pand is volledig opnieuw ingericht met het oog op een optimale behandeling en training. Ook in de ruime oefenzaal vind je alleen apparatuur van de hoogste kwaliteit.

 

Marco is begonnen met de opleiding tot docent lichamelijke opvoeding. In 2008 is Marco afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en daarna heeft hij zijn master in de manuele therapie afgerond in 2011. Daarnaast heeft hij verschillende cursussen en opleidingen gevolgd voor dry needling, echografie en medical taping.

 

Zelf is Marco ook veel actief in de sport waarbij, het zal u niet verbazen, ook het schaatsen, hardlopen en skeeleren een centrale rol spelen!

Tessa Vermeulen

Tessa is sinds november 2017 werkzaam bij Fysiotherapie Visser. Naast haar werkzaamheden in de praktijk, is zij ook fysiotherapeut bij een marathonschaatsteam.

 

In 2013 is zij afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in Groningen. Om nog meer uit haar zelf en het vak te halen is zij vrijwel gelijk gestart met de master Manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort. Haar diploma Master of science in de Manuele therapie heeft zij behaald in 2016.

 

Tessa houdt ervan om problemen snel en praktisch op te lossen. Manuele therapie in combinatie met sport gerelateerde revalidatie is wat voor haar de uitdaging geeft aan het vak fysiotherapie. Sporters begeleiden om hun doelen te halen of weer terug te laten keren in de sport na een blessure is waar Tessa haar enthousiasme goed in kwijt kan.

 

Tessa is begonnen met werken in Apeldoorn en heeft daarna een aantal jaren in Stiens gewerkt. In november 2017 is zij begonnen in Joure waar ze haar passie voor het vak verder kan gaan uitbreiden. Naast haar dagelijkse leven, sport ze ook graag. Zelf doet ze aan wielrennen, hardlopen en zwemmen. Ook skeeleren en schaatsen zijn favoriete bezigheden. In de wintermaanden geeft zij spinninglessen bij een sportschool.

Fysio_Visser_028

Fysiotherapie, Dry needling, Manuele therapie. Medical taping, Sportfysiotherapie, Medisch trainen
Fysio_Visser_018

Fysiotherapie, Dry needling, Manuele therapie. Medical taping, Fysiotherapie bij hoofdpijnklachten

Marc Hofma

Marc werkt sinds december 2019 bij Fysiotherapie Visser. Zijn opleiding Fysiotherapie heeft hij gevolgd in Utrecht en direct daarna de opleiding Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort.

 

Met ruim 20 jaar ervaring als fysiotherapeut heeft hij zich gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten, zoals lage rugklachten en nekklachten. Tevens behandelt hij veelmensen met hoofdpijnklachten. Daarnaast heeft hij, net zoals Marco en Tessa, de bevoegdheid voor Dry Needling.

 

Na uitgebreid onderzoek en behandeling besteedt Marc ook veel aandacht aan het voorkomen dat dezelfde klachten weer terugkeren. Naast zijn werk als fysiotherapeut is hij tot 2019 ook verbonden geweest aan de opleiding Fysiotherapie van de Hanze Hogeschool Groningen.

Maak eenvoudig een afspraak via onze website!

Tarieven en vergoedingen

De kosten voor de behandeling worden meestal vergoed vanuit de aanvullende polis van je zorgverzekering. Toch adviseren we je om je verzekering van tevoren goed te controleren. Niet alle zorgverzekeraars bieden hetzelfde en er zit ook verschil in de soort verzekering die je hebt.

In de meeste gevallen wordt de behandeling direct gedeclareerd bij je zorgverzekeraar. In het andere geval ontvang je een nota die je eerst zelf moet betalen. Deze kun je daarna eventueel indienen bij je zorgverzekeraar.

Screening, intake en onderzoek
€40,00
Intake en onderzoek na verwijzing
€40,00
Fysiotherapie
€35,00
Manuele therapie
€42,00
Toeslag aan huis behandeling
€16,50
Echografie
€42,00
Sportbegeleiding
prijs op aanvraag
Niet nagekomen afspraak
€25,00
Afspraak dient 24 uur van tevoren worden afgebeld