Last van terugkerende rugklachten? Kom naar Back in Action trainingsprogramma! - Fysiotherapie Visser
16491
post-template-default,single,single-post,postid-16491,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Last van terugkerende rugklachten? Kom naar Back in Action trainingsprogramma!

Last van terugkerende rugklachten? Kom naar Back in Action trainingsprogramma!

Vanaf 1 januari hebben we een nieuw trainingsprogramma: Back in Action. Het is een tienweeks programma waarvoor we een speciaal schema hebben gemaakt waarmee we rugklachten te lijf gaan in de oefenzaal. Hier leert u oefeningen die pijn verlichten op korte termijn, uw rug sterker maken op lange termijn en hoe u klachten adequaat kunt managen. Voor meer info kunt u contact met ons opnemen via whatsapp of mail. Komt u al bij één van onze therapeuten? Vraag dan gerust of dit iets voor u is!