Nu ook behandelingen op afstand!

Nu ook behandelingen op afstand!

Aangezien we nauw contact, waar mogelijk, moeten vermijden onderzoeken we de mogelijkheden om behandelingen op afstand te doen. Op deze manier beperken we het risico op besmettingen in de praktijk, terwijl we wel beschikbaar blijven voor onze patiënten. Ook deze zorg wordt gedeclareerd bij de zorgverzekering als dit in uw pakket zit.

Per behandeling zullen we bekijken of het voor u geschikt is, of dat we naar een andere oplossing moeten zoeken. Het kan dus zijn dat we een eerste keer op afstand doen, maar dat u daarna eventueel toch naar de praktijk moet komen.

De behandelingen zullen bij voorkeur via Skype plaatsvinden (link naar download onderaan). Nadat de afspraak is ingepland en we uw Skype gegevens hebben gekregen, zullen wij u op Skypen op de afgesproken tijd. Indien het u niet lukt om te Skypen kunnen we ook telefonisch contact hebben om de behandeling door te spreken.

Via het contactformulier op de website of via whatsapp en telefoon kunt u uw voorkeur doorgeven.

https://fysiotherapie-visser.nl/afspraak-maken

06-24831003

 

 

Via deze link kunt u Skype downloaden

https://www.skype.com/nl/get-skype/