Over Ons

Use it, or lose it

Wij streven ernaar om (top)sporters en mensen met blessures zo goed mogelijk te helpen. Dit doen wij door ons naast de algemene fysiotherapie toe te spitsen op een optimale begeleiding. Op die manier kan men het sporten of het dagelijks leven zo snel mogelijk weer oppakken.

Werkwijze

Intake

Om een indruk te krijgen van uw klachten informeren wij naar uw persoonlijke gegevens en zullen we uitgebreid in gaan op de huidige klachten en eventueel eerder doorgemaakte blessures of ziektes. Vervolgens zullen we aan de hand van die informatie het lichamelijke onderzoek uitvoeren. Aan de hand van die gegevens wordt de diagnose gesteld en bespreken we samen met u de uitkomst van het onderzoek en de bijpassende behandeling.

Vergoedingen

De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Als u een aanvullende verzekering hebt zal dit rechtstreeks gedeclareerd worden bij de zorgverzekering. Bent u niet aanvullend verzekerd krijgt u van ons een rekening. Sommige indicaties worden vergoed uit de basisverzekering. Wij kunnen u hierover uitgebreid informeren. Bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzeggen, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie

Sinds 1 januari 2006 hebben patiënten geen verwijsbriefje van de huisarts of specialist meer nodig voor fysiotherapie. De behandelingen worden door de verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed, afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

Onze therapeuten

Fysio_Visser_021

Fysiotherapie, Manuele therapie, Medical taping, Sportfysiotherapie, Medisch trainen, Dry needling, Echografie

Marco Visser

In 2014 heeft Marco zijn praktijk gevestigd in Joure en in september 2020 volgt de verhuizing naar een geheel eigen pand in de Midstraat. Het nieuwe pand is volledig opnieuw ingericht met het oog op een optimale behandeling en training. Ook in de ruime oefenzaal vind je alleen apparatuur van de hoogste kwaliteit.

 

Marco is begonnen met de opleiding tot docent lichamelijke opvoeding. In 2008 is Marco afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en daarna heeft hij zijn master in de manuele therapie afgerond in 2011. Daarnaast heeft hij verschillende cursussen en opleidingen gevolgd voor dry needling, echografie en medical taping.

 

Zelf is Marco ook veel actief in de sport waarbij, het zal u niet verbazen, ook het schaatsen, hardlopen en skeeleren een centrale rol spelen!

Marco is aanwezig op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Tessa Vermeulen

Sinds november 2017 is Tessa werkzaam bij Fysiotherapie Visser. Naast de werkzaamheden in de praktijk is ze ook werkzaam als fysiotherapeut bij topdivisie marathonschaatsteam Bouw Select.

 

In 2013 is Tessa afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in Groningen. Daarna heeft ze de Master of sciene in de Manuele therapie aan de SOMT afgerond in 2016. Hiernaast heeft zij ook diverse cursussen en opleidingen gevolgd voor dry needling, medical taping en sinds kort gestart met de opleiding echografie.

 

Naast haar dagelijkse leven, sport ze ook graag. Zelf doet ze aan wielrennen, hardlopen, zwemmen en skeeleren. En hoopt ooit weer eens een triatlon te kunnen volbrengen.

Tessa is aanwezig op de maandag, dinsdag en vrijdagochtend.

Fysio_Visser_022

Fysiotherapie, Dry needling, Manuele therapie. Medical taping, Sportfysiotherapie, Medisch trainen
Foto site Nynke

Fysiotherapie, Dry needling

Nynke Veldman

Nynke is sinds mei 2021 werkzaam bij fysiotherapie Visser. Naast haar werkzaamheden in de praktijk is ze ook verzorger/sportmasseur bij het 1e selectieteam van SC Joure.

 

In 2021 is zij afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in Groningen.Om zich nog verder te verdiepen in de fysiotherapie is ze in februari 2022 gestart met de master musculoskeletaal waarbij ze zich kan specialiseren in de manuele en/of sportfysiotherapie.

 

Nynke staat voor een actieve patiënt en wil zo veel mogelijk de klachten oplossen door middel van oefentherapie. Zelf is ze ook erg actief in de sport, zo zit ze vaak op de racefiets en de mountainbike.

 

Nynke is aanwezig op dinsdagochtend, woensdag, donderdag en vrijdagmiddag

Pieter Rijpma

Na het afronden van zijn opleiding fysiotherapie – eind juni 2022 – aan de Hanzehogeschool Groningen is Pieter sinds juli 2022 werkzaam binnen fysiotherapie Visser. Tijdens zijn opleiding tot algemeen fysiotherapeut heeft Pieter zich verdiept in de fysiotherapeutische zorg rondom volwassenen en sporters. Hij werkt het liefst vanuit een actieve benadering, waarbij er goed gekeken wordt naar wat de persoon nodig heeft.

 

Daarnaast probeert hij nieuwe bevindingen vanuit wetenschappelijk onderzoek te vertalen naar de praktijk om patiënten te voorzien van de meest optimale zorg.

 

Naast het werken binnen de praktijk houdt Pieter van golfsurfen, snowboarden, mountainbiken, fitness en reizen.

 

Pieter is aanwezig op maandag(avond), dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

IMG_5225

Fysiotherapie
Maak eenvoudig een afspraak via onze website!

Tarieven en vergoedingen

De kosten voor de behandeling worden meestal vergoed vanuit de aanvullende polis van je zorgverzekering. Toch adviseren we je om je verzekering van tevoren goed te controleren. Niet alle zorgverzekeraars bieden hetzelfde en er zit ook verschil in de soort verzekering die je hebt.

In de meeste gevallen wordt de behandeling direct gedeclareerd bij je zorgverzekeraar. In het andere geval ontvang je een nota die je eerst zelf moet betalen. Deze kun je daarna eventueel indienen bij je zorgverzekeraar.

Screening, intake en onderzoek
€46,00
Intake en onderzoek na verwijzing
€46,00
Fysiotherapie
€36,00
Manuele therapie
€46,00
Toeslag aan huis behandeling
€16,50
Echografie
€46,00
(€60 bij eenmalig consult incl. rapportage)
UItgebreid tijdrovend medisch verslag
€80
Sportbegeleiding
prijs op aanvraag
Niet nagekomen afspraak
Prijs van de behandeling
Afspraak dient 24 uur van tevoren worden afgebeld