Gratis screening

Heeft u een klacht aan uw bewegingsapparaat, maar weet u niet of u bij een fysiotherapeut aan het goede adres bent? Hiervoor kunnen we een gratis screening doen! Binnen 15 minuten zal u weten of we u kunnen helpen met uw klacht, dat het snel weer over gaat of dat u juist beter op uw plek bent bij de huisarts.

Wat houdt de screening in:

U meldt zich aan via onze website en komt bij ons op de bellijst te staan. Op het moment dat er uitval is, of dat we toevallig een gaatje in de agenda hebben wordt u gebeld en kunt u langskomen. We hebben een kort gesprek over de klacht en eventueel doen we een klein aantal testen om te beoordelen wat er aan de hand kan zijn. Als we van mening zijn dat we u kunnen helpen, is er de mogelijkheid om direct een afspraak in te plannen bij een therapeut naar keuze, of de eerste vrije plek. Let op, tijdens de screening zelf wordt er nog niet behandeld, dit komt eventueel in een volgende afspraak. Het mooie hiervan is dat er bij de eerste behandeling minder tijd nodig is voor administratie en we de tijd optimaal kunnen benutten

Laat jouw naam en telefoonnummer achter in het formulier en je bent automatisch toegevoegd aan onze bellijst.

Aanmeldingsformulier


    Gratis screening

    Op dit moment is het i.v.m. drukte niet mogelijk om een screening in te plannen. Kijk binnenkort nog eens of stuur een appje naar de praktijk om een behandeling in te plannen.

    Maak eenvoudig een afspraak via onze website!