Update behandelingen in de praktijk

Update behandelingen in de praktijk

Na overleg met huisartsen en collega’s hebben we besloten om, op zeer beperkte basis, te behandelen in de praktijk. Dit is alleen bedoelt voor spoed/noodgevallen, voor overige klachten en vragen kunt u ons telefonisch en via beeldbellen spreken.  De procedure voor een spoedbehandeling zal als volgt gaan:

U neemt zelf contact op met de huisarts en overlegt of u met spoed fysiotherapie nodig heeft. Indien dit het geval is zal de huisarts u een verwijzing geven waarna u contact met ons kunt opnemen.

We zullen onze eigen intake en screening telefonisch of via beeldbellen doen, zodat we allebei goed voorbereid zijn op de behandeling.

In de praktijk zullen we uiteraard alle adviezen van de instanties in acht nemen. De behandelend therapeut heeft handschoenen, een bril, een jas en mondbescherming zoals wordt aanbevolen. Verder zal de behandeling weinig afwijken van de normale gang van zaken