Corona en Fysiotherapie Visser

Corona en Fysiotherapie Visser

CORONA en ons beleid

Wij volgen de adviezen van het RIVM en de regering nauwgezet op. Daarom hebben wij het moeilijke besluit genomen om van dinsdag 24 maart tot 6 april geen mensen meer te behandelen in de praktijk. Wij gaan volledig over op het geven van fysiotherapeutische begeleiding op afstand. Dit kan per telefoon of met een video-consult zijn. Beide vormen van begeleiding worden op de normale manier door uw zorgverzekeraar vergoed.

Fysiotherapie op afstand
U kunt de praktijk bereiken zoals u gewend bent. De telefoon wordt door een van onze therapeuten bemand tussen 8:00 uur en 17:00 uur. Een afspraak voor een intake zal altijd via de telefoon of met beeldbellen ingepland worden. De fysiotherapeuten nemen ruim de tijd, net als bij een persoonlijke afspraak op de praktijk, om samen met u te bepalen wat de beste vorm van begeleiding is. Beeldbellen wordt gedaan via Click Doc (ivm veiligheid in mindere mate via Skype)

Wat betekent dit voor u als patiënt?
Alle individuele afspraken komen vooralsnog tot 6 april te vervallen. De praktijk blijft wel telefonisch en via email bereikbaar. In noodgevallen of bij acute klachten wordt per situatie bekeken of behandeling in de praktijk mogelijk is. (Dit zal via verwijzing van de huisarts moeten) De therapeuten zijn vanaf dinsdag 24 maart bezig met het bellen van alle patiënten om de voortgang van de behandeling in de komende periode te bespreken.

Vragen en overleg
Voor vragen of overleg met uw behandelaar kunt u bellen/appen met de praktijk via 06-24831003 of mailen naar info@fysiotherapie-visser.nl