Breaking: Nieuwe Fysiotherapeut aangesteld door Fysiotherapie Visser

sportieve begeleiding fysiotherapie 1

Breaking: Nieuwe Fysiotherapeut aangesteld door Fysiotherapie Visser

Vanaf november 2017 zal Tessa Vermeulen mijn praktijk komen versterken. Tessa heeft de afgelopen jaren al enige ervaring opgedaan in het vak en zal deze ervaring binnen mijn praktijk toe gaan passen en uitbreiden. Een spannende stap voor ons beide. Hieronder zal Tessa zich even kort voorstellen.

Even voorstellen:

Mijn naam is Tessa Vermeulen en sinds november 2017 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie praktijk Visser.

Ik ben in 2013 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in Groningen. Om nog meer uit mezelf en het vak te kunnen halen ben ik daarna vrijwel gelijk gestart met mijn master Manuele therapie. Mijn diploma, master of science in de manuele therapie, heb ik behaald in 2016!

Ik hou ervan om problemen snel en praktisch op te lossen. Manuele therapie in combinatie met sportgerelateerde revalidatie is wat voor mij de uitdaging geeft aan het vak fysiotherapie. Ik ben begonnen met werken in Apeldoorn en heb daarna een aantal jaren in het hoge noorden gezeten (Stiens) en nu dus terecht gekomen in Joure waar ik het erg naar mijn zin heb!

Jullie kunnen mij treffen op maandag- en vrijdagmiddag en ook tijdens het inloopspreekuur op maandagmiddag ben ik aanwezig!

Klik hier om een afspraak bij mij in te plannen.